hanuman

Hvem er vi

Vi er en yogaskole med bedste beliggenhed direkte til søerne i København. Vi byder dig velkommen indenfor i vores charmerende og lyse lokaler og håber, at du vil lade dig inspirere af stedet, fællesskabet og fordybelsen i IYENGAR® yoga.

Ideen til dette yoga-center har været længe undervejs. Vi mødte B.K.S. Iyengar første gang i 1996 under en af hans sidste ”Intensives” i Puna/Indien. Det var tre uger, som ændrede vores liv og forståelse af yoga radikalt! Siden da har vi været i Puna mange gange.

Vi har derfor ønsket at skabe et større sted ideelt til arbejdet med yoga og studiet af asanas (stillinger) og pranayama (åndedrætsøvelser) baseret på B.K.S. Iyengars enestående og livslange beskæftigelse med yoga.

Alle lærere på B.K.S. Iyengar yoga center Copenhagen har mindst 6 års erfaring med Iyengar yoga og modtager alle løbende undervisning af senior lærere samt Iyengar familien.

Vores målsætning er enkel: Du skal til en hver tid kunne modtage en inspirerende, kompetent og sikker undervisning på højt kvalificeret niveau i overensstemmelse med anbefalingerne fra B.K.S. og Geeta Iyengar.

Vi har undervisning for dig, hvad enten du er nybegynder eller allerede en erfaren udøver af yoga, ung eller ældre. Kontakt os, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde det rigtige niveau.

Vi byder endnu en gang hjertelig velkommen.

Bedste hilsner Claus Bendson Wittig og Jette Berring