Fordybelse – Forståelse – Forandring – et udvilknings forløb i YOGA

FORDYBELSE – FORSTÅELSE – FORANDRING

Et udviklings- og uddannelsesforløb

Dette forløb har som formål at dig bringe dig almendannelse som yogaudøver og menneske. Du kan her lære at anvende yoga livet igennem til at opretholde eller genskabe dit gode humør og det gode liv gennem positiv forandring.

Værktøjet er den klassiske yoga filosofi med fokus på asanas og pranayama – der lægges vægt på, hvordan yoga bliver en vedvarende kilde af styrke tilgængelig for alle gennem hele livet med dets sorger og glæder.

Er det din drøm at komme til at undervise i yoga, så skal du være klar over, at hos os taler vi år og ikke timer, når det handler om at udvikle sig til at blive en dygtig og holdbar yogalærer. Undervejs i forløbet vil der blive undervist i alle relevante fagområder, som er nødvendige for at blive en kompetent yogalærer.

Undervisningen er åben for alle og kan tages som et samlet forløb eller en enkel weekend af gangen og henvender sig både til den interesserede elev samt yogalærer der vil have ny viden eller inspiration udover interessen er der ingen optagelseskrav.

UNDERVISNING

YOGA from the base

Et weekend kursus for alle – vi begynder med alt det, der giver dig et godt fundament.

Iyengar®yoga er kendt for at vi har mange stående stillinger i vores begynder sekvenser – disse stillinger er gode til at lære at finde sig selv og skaber balance i krop og sind – de åbner også døren til det mere avancerede arbejde med yoga.

YOGA from the base to the advanced

Et weekend kursus hvor vi ser på hvordan forståelsen af det basale åbner vejen til det avancerede.

 workshop

2,5 timer med fordybelse i et yogaemne – se ugeskema for tema

YOGA og filosofi

2,5 timer med fordybelse i yoga med praktisk filosofi – se ugeskema for emner

YOGA vinyasa – kunsten at sekvensere

2,5 timer hvor du lærer at lave yoga sekvenser til en god praksis – også for mentor elever/yogalærere, der vil lære kunsten at lave gode sekvenser til forskillige grupper af elever.

YOGA lab

Vores laboratorie hvor vi fordyber og udforsker yoga stillinger fra alle vinkler samt arbejder med alt det, du skal kunne for at blive en god underviser i Yoga.

Alle er velkomne, men er især vigtigt for mentorelever og Yogalærere.

Se tider under kurser/workshops

PRISER

Du kan købe og tilmelde dig alle kurser enkeltvis( se priser i skema) eller købe et medlemskab med betaling hver  måned.

Medlemskabet giver adgang til alle Fordybelse- Forståelse- forandring  kurser/workshop i københavn samt fri yoga på level 1 – 4 og drop in yoga i vores ugeskema i københavn

Vilkår er

kr 1750 pr.  md betales automatisk hver  måned, indtil du siger det op – inden en ny betalings periode

Medlemskabet kan IKKE stilles i bero

Online – man kan deltage i en del af undervisningen på ZOOM – prisen for 3 md er kr 3250

IYENGAR ®YOGA LÆRER

Vil du undervise i Iyengar®Yoga engang så skal du udover at deltage i undervisning og praktisere yoga gennemgå en international Certificering.

For at gøre dette skal du opfylde dette

  1. Praktiseret Iyengar®Yoga i mindst 6 år
  2. Mentor elev i mindst 3 år
  3. Medlem af IYFDK i mindst 3 år

Udover Fordybelse, forståelse og forandrings kurser deltage i mindst 2 ugentlige yogaklasser en begynder klasse samt en på level 3 eller level 4 samt lave 3 skriftlige årsopgaver

For at bliver mentor elev skal du have mindst 3 års praksis og skrive en ansøgning til Jette Berring på jette@yoga-cph.dk

Vi vil så sammen lave en uddannelse plan til dig som passer ind i din hverdag

PRISER

Du kan købe og tilmelde dig alle kurser enkeltvis( se priser i skema) eller købe et medlemskab med måneds betaling til kr 1750 pr. MD

Medlemskabet kan IKKE stilles i bero og skal opsige til udgangen af en betalings periode